Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > Izdelki

Pregled izdelkov

KÖGEL CARGO
Cenite stabilno in vzdržljivo vozilo, ki pa hkrati ni pretežko? Potem je vozilo Kögel Cargo zanesljiv partner za vas. Vozilo generacije NOVUM navduši z obsežno serijsko opremo in visoko stopnjo prilagodljivosti.
KÖGEL FLEXIUSE
Ta se vedno prilega. Kögel FlexiUse je zaradi posebne šasije mogoče preprosto kombinirati z vlačilci z različnimi višinami sedla. Hkrati se FlexiUse zaradi konstrukcije, nastavljive po višini, lahko prilagodi vsem tem višinam sedla in s tem zadosti pogojem dovoljenih skupnih višin.
KÖGEL LIGHTPLUS
Včasih je manj več in to velja tudi za Kögel Lightplus. Zaradi manjše višine vratu okvirja in okvirjem, optimiziranim glede na težo, predstavlja novo lahkotnost, ki hkrati omogoča visoko stabilnost in vzdržljivost z uporabo vrhunskega drobnozrnatega jekla.
KÖGEL MEGA
Poleg izjemne stabilnosti in visoke vzdržljivosti ob nizki osnovni masi se model Kögel Mega odlikuje tudi po uporabni prostornini za tovor. Notranja prosta višina je vedno tri metre in jo je mogoče v celoti izkoristiti po vsej širini nakladalne površine in tudi pod streho.
KÖGEL PORT
Ali ste kot špediter za prevoz na dolge razdalje z ladjami in vlaki specializirani za določene vrste zabojnikov? Morda prevažate standardizirane zabojnike vseh vrst? Kögel ima v vsakem primeru pravo vozilo za vaše poslovne potrebe.
KÖGEL COMBI
Prilagodljivo, premišljeno in inovativno: trpežno podvozje za polpriklopnike Kögel Combi s svojo visoko vsestranskostjo ponuja inovativno transportno zasnovo za celotno panogo – je inteligentna rešitev za gospodarska vozila, ki omogoča učinkovitost poslovanja na področju zamenljivih nadgradenj.
PLATFORMNI POLPRIKLOPNIKI KÖGEL
Preverjeni in preizkušeni polpriklopniki Kögel so seveda na voljo tudi v platformni izvedbi. Za prevoz tovora, odpornega proti vremenskim vplivom, služijo podvozja različnih tipov polpriklopnikov – Kögel Cargo, Mega, Coil in Light. Ti platformni polpriklopniki Kögel se lahko prilagodijo glede na vaše prevozne potrebe, in sicer z uporabo opreme različnih polpriklopnikov, vse do polpriklopnika Kögel Multi.
PREKUCNI POLPRIKLOPNIK KÖGEL
Pripravite vozni park svojega gradbenega podjetja na prihodnost! S prekucnim polpriklopnikom Kögel boste odlično opremljeni za prevoz razsutih tovorov. Stabilen prekucni polpriklopnik, izdelan iz jekla visoke trdnosti, navduši z nizkimi stroški vzdrževanja, dobrimi voznimi lastnostmi in praktičnimi nadzornimi elementi.
KÖGEL COOL
Trg sveže in zamrznjene hrane raste, s tem pa tudi povpraševanje po prilagodljivih, odpornih, zrakotesnih, a hkrati lahkih hladilnih vozilih, ki v celoti izpolnjujejo posebne zahteve. Tako vozilo je polpriklopnik Kögel Cool – PurFerro Quality. Njegova velika prednost je v tem, da je uporabniku prijazen.
KÖGEL BOX
Kögel Box je idealen polpriklopnik za logistična podjetja, ki cenijo vsestransko uporabo, velik koristni tovor in varnost prevoza. Odvisno od opreme lahko ta polpriklopnik za suhi tovor uporabite za prevoz temperaturno občutljivega ali neobčutljivega blaga, kot na primer elektronike, pohištva, konzerviranih živil, oblačil in še veliko več.

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

  • +386 1 235 59 66

  • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!

© Petrans 2023. Vse pravice pridržane!