Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > Inovacije

INOVACIJE NAS ŽENEJO NAPREJ

V PRIHODNOST Z NOVIMI REŠITVAMI

Pri napredku ni vzvratne prestave, zato so inovacije vedno v ospredju vsega, kar počnemo. V podjetju Kögel že od leta 1934 postavljamo mejnike v razvoju rešitev za priklopnike. Ker blestimo na področju tehničnih inovacij in se še posebej odlikujemo na področju lahkih konstrukcij, že desetletja vplivamo na standarde v cestnem tovornem prometu: od prvega hladilnega polpriklopnika s popolnoma plastično konstrukcijo do prvega obrata za katodno potopno barvanje za optimalno protikorozijsko zaščito okvirjev vozil.

Kot pionir v panogi se je podjetje Kögel uveljavilo kot eden vodilnih svetovnih proizvajalcev priklopnikov. Rešitve za transportne zahteve za prihodnost predstavljamo že zdaj – kot na primer s priklopnikom Kögel EuroTrailer, ki je daljši za 1,38 m.

Svoje izdelke in storitve nenehno razvijamo. Tako je Kögel Telematics od junija 2021 serijska oprema naših modelov – v okviru prilagojenih servisnih pogodb. Zato lahko še naprej zagotavljamo vrhunsko kakovost in optimalno razpoložljivost priklopnikov. In še naprej je naša želja trajnostna rast – z vrhunskimi priklopniki z optimalnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Naše gonilo je želja po inovacijah, ki pozna le eno destinacijo – prihodnost!

STRAST DO INŽENIRINGA

V podjetju Kögel oblikujemo prihodnost prevoza, in to z veliko strastjo. Družno znotraj predane ekipe. Ponašamo se z vrhunskimi inženirskimi veščinami in najsodobnejšim inženirskim znanjem, s pomočjo katerih razvijamo rešitve za svoje stranke. Temu gonilu pravimo passioneering – strast do inženiringa. Naše stranke se nenehno soočajo z novimi izzivi. Pri iskanju rešitev se lahko zanesete na naše strokovno znanje in izkušnje. Naše inovacije temeljijo na tesnem sodelovanju z vami. Skupaj bomo razvili rešitve, ki bodo prilagojene vašim potrebam. Vsak novo razviti izdelek se mora izkazati v preskusih, ki močno presegajo običajne možne okoliščine. Naj gre za najtežje obremenitve, ekstremne manevre ali slabe cestne razmere: naša vozila morajo biti kos vsemu. Le tedaj smo zadovoljni. Pa ne za dolgo. Kajti strast napredka se nikoli ne ustavi. Navsezadnje oblikujemo prihodnost transporta.

GLAVNI DOSEŽKI NA PODROČJU INOVACIJ

Pripravili smo vam pregled aktualnih inovacij iz Köglove inovativne proizvodnje:

Kögel Port 45 Triplex:

 • Zaradi podaljškov spredaj, v sredini in zadaj ustreza vsem običajnim zamenljivim nadgradnjam.
 • Le 4.480 kg v osnovni konfiguraciji
 • Zelo robusten pri zahtevnem kontejnerskem transportu

Kögel Euro Trailer

 • 1,38 metra dodatne dolžine
 • Do 111 kubičnih metrov prostornine
 • Deset odstotkov nižje emisije CO2*

Generacija Kögel NOVUM

 • Odlično inženirsko delo za kar največjo stabilnost
 • Večji koristni tovor zaradi inovativne lahke konstrukcije
 • Priročno upravljanje

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!