Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > Kögel platform vehicles

PLATFORMNI PRIKLOPNIKI KÖGEL

Preverjeni in preizkušeni polpriklopniki Kögel so seveda na voljo tudi v platformni izvedbi. Za prevoz tovora, odpornega proti vremenskim vplivom, služijo podvozja različnih tipov polpriklopnikov – Kögel Cargo, Mega, Coil in Light. Ti platformni polpriklopniki Kögel se lahko prilagodijo glede na vaše prevozne potrebe, in sicer z uporabo opreme različnih polpriklopnikov, vse do polpriklopnika Kögel Multi.

Kögel Multi je rešitev za prevoz gradbenega materiala z nadgradnjo, ki jo sestavljajo sprednja stena, preklopne stranice in zadnja stena, ki tvorijo obliko odprtega zabojnika.

NAŠE RAZLIČICE NADGRADENJ

PLATFORMA S SPREDNJO STENO

 • Platforma s sprednjo steno
 • Sprednja stena iz aluminija 1.200 mm, 2.000 mm ali 2.600 mm
 • Vrata v zadnji steni iz aluminija 7 mm

MULTI – 4 PARI PREKLOPNIH STRANIC

 • Sprednja stena iz aluminija 1.200 mm, 2.000 mm ali 2.600 mm
 • Sprednja stena iz jekla 1.200 mm ali 2.000 mm
 • 4 pari preklopnih stranic s 3 pari zasučnih zagozd 600 mm, 800 mm ali 1.000 mm
 • Loputa ali vrata v zadnji steni
 • Opcijsko s certifikatom po standardu EN 12642 XL (VDI 2700)

MULTI – 5 PAROV PREKLOPNIH STRANIC

 • Sprednja stena iz aluminija 1.200 mm, 2.000 mm ali 2.600 mm
 • Sprednja stena iz jekla 1.200 mm ali 2.000 mm
 • 5 pari preklopnih stranic s 4 pari zasučnih zagozd 600 mm, 800 mm ali 1.000 mm
 • Loputa ali vrata v zadnji steni
 • Opcijsko z zabojem za shranjevanje za 10 stranskih sten, zasučnimi zagozdami in vrati ali loputo v zadnji steni
 • Opcijsko s certifikatom po standardu EN 12642 XL (VDI 2700)

RAZLIČICE VOZIL

Video

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

KÖGEL SYSTEM SOLUTIONS

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM je idealna za vse polpriklopnike generacije Kögel NOVUM. Zaradi visoke ravni inženirskih spretnosti vam ta integrirani sistem šasije omogoča, da ste vedno učinkovito na poti, saj je trajen, trajnosten in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi izjemno preprost za vzdrževanje, varčen in okolju prijazen, zato KTA NOVUM izpolnjuje tri osrednje želje strank podjetja Kögel in je tako zvest našemu sloganu: ker nam je mar.


Kögel Coilfix

Razvili smo sistem Kögel COILFIX, ki omogoča popolno pritrditev tovora v obliki kolutov na polpriklopnikih. Stebrički in mehanizem, preprost za uporabo, tvorijo pritrdilni sistem s pozitivnim zaklepanjem. To pomeni, da je mogoče kolute pritrditi še posebej hitro. COILFIX tako omogoča zanesljivo in stabilno pritrditev kolutov brez nevarnosti za poškodbe tovora.

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!