Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > KÖGEL PORT

Kögel Port

PRILAGODLJIVA KONTEJNERSKA ŠASIJA

Ali ste kot špediter za prevoz na dolge razdalje z ladjami in vlaki specializirani za določene vrste zabojnikov? Morda prevažate standardizirane zabojnike vseh vrst? Kögel ima v vsakem primeru pravo vozilo za vaše poslovne potrebe. Kajti modeli Kögel Port z robustno konstrukcijo okvirja in visokokakovostno izdelavo zagotavljajo največjo stabilnost in varnost.

Kontejnerski polpriklopniki prevažajo težke tovore in so prilagodljivi za kombinirani prevoz – imajo idealno podvozje za zabojnike različnih velikosti. Zato ne glede na to, ali potrebujete togo podvozje, podvozje s podaljškom zadaj (Simplex), s podaljškom spredaj in zadaj (Duplex) ali s podaljškom spredaj, zadaj in na sredini (Triplex), ste z modelom Kögel Port opremljeni za vsako prevozno nalogo.

NAŠE RAZLIČICE PODALJŠKOV

PNEVMATSKI PODALJŠEK ZADAJ

  • Za uporabo s sistemoma Simplex in Duplex

ROČNI PODALJŠEK SPREDAJ

  • Za uporabo s sistemoma Simplex in Duplex

OSREDNJI PODALJŠEK

  • Za uporabo s sistemom Triplex

RAZLIČICE VOZIL

PREDNOSTI MODELA KÖGEL PORT ZA VAS

  • Izjemno robusten
  • Širok nabor različic
  • Velik koristni tovor

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KÖGEL

Kögel priklopnik MCS (Multi Container Stop)

S sistemom MCS Kögel revolucionarno spreminja pritrjevanje zabojnikov na vsa podvozja zamenljivih nadgradenj, pa tudi transport zamenljivih nadgradenj po cesti. Različni testi, ki so jih spremljali uradno priznani, neodvisni strokovnjaki, so potrdili, kar je bilo spodbudno že v teoriji: sistem MCS odpravlja potrebo po običajnih zaklepih za zabojnike na sprednji strani šasije zabojnika. Tovor je zavarovan izključno oblikovno, kar je dokazano najboljši način zavarovanja tovora v skladu s standardom DIN EN 12642. Uporaba sistema Kögel MCS je intuitivna in razumljiva sama po sebi. Upravljavci voznih parkov imajo tako prvič na voljo način pritrjevanja zabojnikov na priklopnik, ki je hiter, zanesljiv in enostaven ter v skladu z ustreznimi standardi!

Os priklopnika Kögel KTA NOVUM

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM je idealna za vse polpriklopnike generacije Kögel NOVUM. Zaradi visoke ravni inženirskih spretnosti vam ta integrirani sistem šasije omogoča, da ste vedno učinkovito na poti, saj je trajen, trajnosten in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi izjemno preprost za vzdrževanje, varčen in okolju prijazen, zato KTA NOVUM izpolnjuje tri osrednje želje strank podjetja Kögel in je tako zvest našemu sloganu: ker nam je mar.

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

  • +386 1 235 59 66

  • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!

© Petrans 2023. Vse pravice pridržane!