Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > KÖGEL COMBI

Kögel Combi

PIONIRJI NA PODROČJU KOMBINIRANEGA PREVOZA

Prilagodljivo, premišljeno in inovativno: trpežno podvozje za polpriklopnike Kögel Combi s svojo visoko vsestranskostjo ponuja inovativno transportno zasnovo za celotno panogo – je inteligentna rešitev za gospodarska vozila, ki omogoča učinkovitost poslovanja na področju zamenljivih nadgradenj.

Ima dolgo življenjsko dobo in lahko konstrukcijo, ki omogoča visoko nosilnost tudi pri najzahtevnejših pogojih, zato Kögel Cargo pomeni najvišjo stopnjo učinkovitosti. Poleg tega pa celo presega najvišje standarde na področju kombiniranega prevoza. Zato, da bi vam ponudili ustrezen priklopnik, so modeli Kögel Combi na voljo tako kot priklopniki z vrtljivim kot tudi togim dvižnim ojesom.

PAMETNE RAZLIČICE

ZWE – POLPRIKLOPNIKI Z ZAMENLJIVO CENTRALNO OSJO

  • Vlečna cev
  • Podporne noge spredaj in zadaj
  • Stikalo za sprostitev zavore

AWE – POLPRIKLOPNIK Z VRTLJIVO ZAMENLJIVO NADGRADNJO

  • Vlečni drog
  • Sistem za dviganje/spuščanje sprednje in zadnje osi

RAZLIČICE VOZIL

PREDNOSTI MODELA KÖGEL COMBI ZA VAS

  • Visoka robustnost
  • Izjemna prilagodljivost
  • Nizka osnovna masa

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KOGEL

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

  • +386 1 235 59 66

  • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!