Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > KÖGEL MEGA

Kögel MEga

NAJVEČJA PROSTORNINA

Poleg izjemne stabilnosti in visoke vzdržljivosti ob nizki osnovni masi se model Kögel Mega odlikuje tudi po uporabni prostornini za tovor. Notranja prosta višina je vedno tri metre in jo je mogoče v celoti izkoristiti po vsej širini nakladalne površine in tudi pod streho.

Nizek okvir in šasija, optimizirana za 19,5-palčne pnevmatike, omogočata kar največjo prostornino tovornega prostora. Zaradi tega je model Kögel Mega zelo priljubljen partner pri avtomobilskih prevozih, pa tudi pri vseh vrstah prevozov, pri katerih je potrebna največja možna prostornina tovora.

NAŠE RAZLIČICE NADGRADENJ

NADGRADNJA CS

 • Bočna drsna ponjava in preklopne stranice, pritrjevanje ponjave z vrvmi ali napenjalci
 • Dvižna streha za povečanje prehodne višine za natovarjanje s strani s pomočjo L-profila strešnega traku po celotni širini nakladalne površine vse do strehe.
 • Drsna streha
 • Dvokrilna vrata
 • Certifikat EN 12642 XL brez letvic
 • Opcijsko s carinsko plombo (TIR) za čezmejni transport v tretje države
 • Opcijsko z nadgradnjo FlexiUse za povečanje ali zmanjšanje notranje višine za 200 mm

KÖGEL FASTSLIDER

 • Drsna stranska ponjava z mikrodrsniki za hitrejše, lažje in varnejše rokovanje med natovarjanjem in raztovarjanjem
 • Drsna streha
 • Dvokrilna vrata

PREDNOSTI MODELA KÖGEL MEGA ZA VAS

 • Največja možna prostornina tovornega prostora
 • Visoka vzdržljivost
 • Individualne rešitve za posamezne panoge

RAZLIČICE VOZIL

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KOGEL

Kögel COILFIX

Razvili smo sistem Kögel COILFIX, ki omogoča popolno pritrditev tovora v obliki kolutov na polpriklopnikih. Stebrički in mehanizem, preprost za uporabo, tvorijo pritrdilni sistem s pozitivnim zaklepanjem. To pomeni, da je mogoče kolute pritrditi še posebej hitro. COILFIX tako omogoča zanesljivo in stabilno pritrditev kolutov brez nevarnosti za poškodbe tovora.

Kögel Strong & Go

Inovativna nadgradnja generacije NOVUM v kombinaciji z ojačano streho in stranskimi ponjavami z vgrajenim sistemom za zadrževanje tovora omogoča lažje pritrjevanje tovora s pozitivnim zaklepanjem pri prevozu pijač. Kögel Strong & Go izpolnjuje tudi zahteve smernice 9.5 podjetja Daimler brez letvic.

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!