Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > BARS FLEXUISE

Kögel FlexiUse

Popolna prilagodljivost

Ta se vedno prilega. Polpriklopnik FlexiUse je zaradi posebne šasije mogoče preprosto kombinirati z vlačilci z različnimi višinami polpriklopnega sedla. Hkrati se FlexiUse zaradi konstrukcije, nastavljive po višini, lahko prilagodi vsem tem višinam polpriklopnega sedla in s tem zadosti pogojem dovoljenih skupnih višin. S tem ne pomaga le opraviti več prevoznih nalog, temveč špediterjem tudi prihrani čas in denar.

Kögel FlexiUse temelji na preverjenih in preizkušenih Kögelovih prodajnih uspešnicah Cargo in Mega. Poleg že znanih prednosti – vključno z nizkimi stroški vzdrževanja in visoko kakovostjo izdelave – lahko zato združuje tudi posamezne prednosti obeh modelov: prostornino modela Kögel Mega in vsestranskost modela Kögel Cargo.

NAŠE RAZLIČICE NADGRADENJ

NADGRADNJA CS

 • Bočna drsna ponjava in stranske stenske plošče, zapiranje ponjave z napenjalci
 • Dvokrilna vrata
 • Drsna streha
 • Certifikat EN 12642 XL brez vstavitvenih letvic

NADGRADNJA CO

 • Bočna pomična ponjava z napenjalci, nameščenimi na zunanjem okvirju
 • Dvokrilna vrata
 • Drsna streha
 • Certifikat EN 12642 XL brez vstavitvenih letvic

PREDNOSTI MODELA KÖGEL FLEXIUSE ZA VAS

 • Največja možna vsestranskost
 • Preprosta uporaba
 • Visoka zanesljivost

Različice vozil

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KOGEL

Kögel Strong & Go

Inovativna nadgradnja generacije NOVUM v kombinaciji z ojačano streho in stranskimi ponjavami z vgrajenim sistemom za zadrževanje tovora omogoča lažje pritrjevanje tovora s pozitivnim zaklepanjem pri prevozu pijač. Kögel Strong & Go izpolnjuje tudi zahteve smernice 9.5 podjetja Daimler brez letvic.


Kögel Telematics

Trenutna natančna lokacija vašega priklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!