Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > KÖGEL BOX

Kögel Box

VARNO ZAŠČITENI

Kögel Box je idealen polpriklopnik za logistična podjetja, ki cenijo vsestranskost uporabe, velik koristni tovor in varnost prevoza. Odvisno od opreme lahko ta polpriklopnik služi za prevoz temperaturno občutljivega ali neobčutljivega blaga, kot na primer elektronike, pohištva, konzervirane hrane, oblačil in še veliko več. Stabilna zaprta nadgradnja polpriklopnika zanesljivo ščiti tovor pred okoljskimi dejavniki in pred tatvinami.

Nakup pri podjetju Kögel ni nikoli nakup »konfekcijskega« priklopnika. Tu sami sestavite svojo individualno rešitev, prilagojeno svoji panogi. Potrebujete na primer izolirane stranice za temperaturno občutljivo blago? Ali pa prostorsko varčna rolo vrata za hitro natovarjanje? Morda sidrišča ali vodila za izdelke različnih velikosti in v različnih embalažah? Kögelov modularni sistem ponuja številne možnosti pri opremljanju vašega zaprtega priklopnika. S Kögelovim zaprtim priklopnikom se lahko zanesete na rešitve, prilagojene posameznim panogam, in dolgo življenjsko dobo!

Prenosi

NAŠE RAZLIČICE NADGRADENJ

PREVOZ SUHEGA TOVORA / STRANICE IZ VEZANIH LESENIH PLOŠČ

 • Stranice iz vezanih lesenih plošč, na notranji in zunanji strani s premazom iz stekloplastike
 • Svetlobno prepustna streha iz stekloplastike ali z ISO izolacijo
 • Dvokrilna ali rolo vrata
 • Certifikat EN 12642 XL
 • Opcijsko s carinsko plombo (TIR) za čezmejni transport v tretje države

NADGRADNJA Z LAHKO IZOLACIJO

 • Stranice z jedrom iz PUR pene in jekleno oblogo
 • Strop z ISO izolacijo
 • Dvokrilna ali rolo vrata
 • Certifikat EN 12642 XL
 • Opcijsko s carinsko plombo (TIR) za čezmejni transport v tretje države
 • Opcijsko z izolirano sprednjo steno in ogrevanjem tovornega prostora

RAZLIČICE VOZIL

PREDNOSTI MODELA KÖGEL BOX ZA VAS

 • Izjemna stabilnost
 • Oprema, prilagojena posameznim aplikacijam
 • Nizka lastna teža

Video

Kögel box

Kögel box

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KOGEL

Kögel PurFerro

Uveljavljeni kompetenčni center za večplastne panele PurFerro v Duingenu na Spodnjem Saškem je od konca leta 2011 del skupine podjetij Kögel. To pomeni, da razpolagamo s ključnim lastnim strokovnim znanjem za proizvodnjo vrhunskih hladilnih polpriklopnikov Kögel Cool – PurFerro Quality in zaprtih nadgradenj za suhi tovor Kögel Box – PurFerro Quality.

Os priklopnika Kögel KTA NOVUM

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM je idealna za vse priklopnike generacije Kögel NOVUM. Zaradi visoke ravni inženirskih spretnosti vam ta integrirani sistem šasije omogoča, da ste vedno učinkovito na poti, saj je trajen, trajnosten in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi izjemno preprost za vzdrževanje, varčen in okolju prijazen, zato KTA NOVUM izpolnjuje tri osrednje želje strank podjetja Kögel in je tako zvest našemu sloganu: ker nam je mar.

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!