Servis
Prenosi
Kontakt
Najem
> Kogel > KÖGEL COOL

KÖGEL COOL

KEEP YOUR COOL

Trg sveže in zamrznjene hrane raste, z njim pa tudi povpraševanje po prilagodljivih, odpornih, zrakotesnih, a hkrati lahkih hladilnih vozilih, ki v celoti zadovoljujejo posebne zahteve. Tako vozilo je polpriklopnik Kögel Cool – PurFerro Quality. Njegova velika prednost je v tem, da je uporabniku prijazen. Kajti vsi najpomembnejši elementi – kot denimo vodila in dvokrilna vrata – so preprosti za uporabo.

Poleg nedrsečega poda se vozilo ponaša tudi z izjemnimi izolacijskimi (ATP FRC) in higienskimi (HACCP) lastnostmi. Uporabljeni materiali zagotavljajo sodoben videz in dolgo življenjsko dobo ter s tem ohranjanje vrednosti. Polpriklopnik Kögel Cool - PurFerro Quality in njegove številne možnostmi so rezultat desetletij izkušenj in najboljšega inženirskega mojstrstva.

NAŠE RAZLIČICE NADGRADENJ

PRI NAS IZDELANE STRANICE

 • Kögel PurFerro quality

SIDRIŠČA IN VODILA

 • Variabilno zavarovanje tovora
 • Oprema za natovarjanje na dveh nivojih za 33 Euro palet

Kögel fastslider

 • Drsna stranska ponjava z mikrodrsniki za hitrejše, lažje in varnejše rokovanje med natovarjanjem in raztovarjanjem
 • Drsna streha
 • Dvokrilna vrata

RAZLIČICE VOZIL

PREDNOSTI MODELA KÖGEL COOL ZA VAS

 • Izjemne izolacijske lastnosti
 • Visoka vzdržljivost
 • Nizka osnovna masa

KAKOVOSTNE LASTNOSTI IZDELKOV KÖGEL

ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Nanokeramika s premazom KTL je najsodobnejša in najkakovostnejša oblika industrijske površinske obdelave. Po kakovosti je enaka cink fosfatiranju, vendar je okolju prijaznejša. Trpežen in gladek premaz je mogoče kadar koli obnoviti. Na okvir vozila dajemo desetletno garancijo proti prerjavenju.

SERVIS

Prek naše spletne strani lahko kadar koli in od koder koli naročite celovite storitve. Popravila in garancije lahko uredite z našim servisnim oddelkom na telefonski številki +386 1 235 59 76 ali +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRJA

Osnova generacije vozil Kögel NOVUM je stabilen varjeni lestveni okvir, odporen proti deformacijam, z vstavljenimi prečnimi nosilci za visok koristni in točkovni tovor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

SISTEMSKE REŠITVE KOGEL

Kögel PurFerro

Uveljavljeni kompetenčni center za večplastne panele PurFerro v Duingenu na Spodnjem Saškem je od konca leta 2011 del skupine podjetij Kögel. To pomeni, da razpolagamo s ključnim lastnim strokovnim znanjem za proizvodnjo vrhunskih hladilnih polpriklopnikov Kögel Cool – PurFerro Quality in zaprtih nadgradenj za suhi tovor Kögel Box – PurFerro Quality.

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM

Os polpriklopnika Kögel KTA NOVUM je idealna za vse polpriklopnike generacije Kögel NOVUM. Zaradi visoke ravni inženirskih spretnosti vam ta integrirani sistem šasije omogoča, da ste vedno učinkovito na poti, saj je trajen, trajnosten in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi izjemno preprost za vzdrževanje, varčen in okolju prijazen, zato KTA NOVUM izpolnjuje tri osrednje želje strank podjetja Kögel in je tako zvest našemu sloganu: ker nam je mar.

Kögel Climatex

Inovativna nadgradnja generacije NOVUM v kombinaciji z ojačano streho in stranskimi ponjavami z vgrajenim sistemom za zadrževanje tovora omogoča lažje pritrjevanje tovora s pozitivnim zaklepanjem pri prevozu pijač. Kögel Strong & Go izpolnjuje tudi zahteve smernice 9.5 podjetja Daimler brez letvic.

Kögel Telematika

Trenutna natančna lokacija vašega polpriklopnika, stanje priklopa, podatki sistema EBS, položaj vrat, temperatura okolice, način hlajenja in konfigurirane nastavitve - vsi ti in še številni drugi podatki se lahko prek podatkovne baze Kögel Telematics Connectivity Database prikazujejo na spletnem portalu Kögel Telematics in v drugih sistemih za upravljanje voznega parka. Tako lahko podatke v realnem času uvozite v obstoječe procese in najrazličnejše programske sisteme.

VAŠA KONTAKTNA OSEBA

Potrebujete podporo, ko ste na poti? Bi vam prišla prav katera od storitev v naši ponudbi? Morda imate vprašanje o našem podjetju? Tukaj najdete pravo kontaktno osebo za vsako okoliščino!

Lokacija

PETRANS d.o.o.

Jurčkova cesta 234

1000 Ljubljana

Slovenija

 • +386 1 235 59 66

 • koegel@petrans.si

Sledite nam

E-novice

Kot prejemnik naših e-novic ste vedno dobro obveščeni. Odkrivajte aktualne novosti iz sveta Kögel Slovenija, takoj ko se zgodijo!